puh. 040 538 4927, kirsi(at)kirsiniemela.fi

Kursseja ja tapahtumia

 

 

2018

Tammikuu

27.1. la klo 10 - 15 Fengshui - sisäisen ja ulkoisen harmoniaa, jatkokurssi. Tule syventämään kodin fengshui tietoutta. Saat vinkkejä energisointiin ja energiapuhdistukseen sekä lisää ideoita, joilla saat kodin energiat liikkeelle. Kurssihinta sisältää etäkartoituksen kotisi energioista ja tarvittavat harmonisoinnit. Tälle jatkokurssille voit osallistua, vaikka et olisi peruskurssia käynytkään. Kiinnostus aihetta kohtaan riittää. Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Hinta 85 e. Fengshui Sampon jäsenet - hinnasta alennusta -10%. Ilmoittautumiset Kirsille.

 

Helmikuu

3.-4.2. la-su klo 10-16 Reiki 1 kurssi. Kurssilla opitaan rentouttavan, energisoivan ja harmonisoivan hoitomuodon perusteet. Reiki on jokaisen opittavissa oleva energiahoitomuoto. Kurssin jälkeen voit auttaa itseäsi ja läheisiäsi välittämällä voimistavaa energiaa kuluttamatta omia energiavarojasi. Kertaajat kaikista oppilinjoista: tervetuloa palauttamaan mieliin reiki 1 kurssin sisältöä. Kurssi on pienryhmä, joten varaa paikkasi ajoissa. Paikka: Vaajakoski, Jyväskylä. Hinta 160 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

10.-11.2. la-su Fengshui Sampo ry on mukana Minä Olen -messuilla Finlandiatalolla. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan fengshuihin ja Fengshui Sampon toimintaan.

14.2. ke klo 14-15.30 Ystävänpäivän Sound Healing. Tänään vietetään myös maailman laajuista Sound Healing päivää ja tämä iltapäivän tapahtuma on osa tätä teemapäivää. Soittimina gongit,  monochord, tiibetinkulhot ja intiaanihuilu. Lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongien ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Noin tunnin hoitava äänimaailma vapauttaa sisäistä voimaasi ja uudistaa sekä rentouttaa koko olemustasi. Soittajina Kirsi Niemelä ja Jussi Ristonmaa. Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Hinta 20 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

 

Maaliskuu

3.-4.3. la-su klo 10-16 Reiki 2 kurssi. Kurssilla opit miten kaukohoito tehdään ja saat käyttöösi kolme reiki symbolia. Reikivoima lisääntyy, kun käyttöön tulee lisää työkaluja. Kurssi sisältää myös hoitoharjoituksia ja symbolien käytön harjoituksia. Myös kertaajat kaikista oppilinjoista: tervetuloa palauttamaan mieliin reiki 2 kurssin sisältöä. Kertaaminen on maksutonta. Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Hinta 250 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

20.3. ti klo 18-19.30 Sound Healing –ilta. Soittimina gongit, monochord, tiibetinkulhot ja intiaanihuilu. Illan aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongien ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Noin tunnin hoitava äänimaailma vapauttaa sisäistä voimaasi ja uudistaa sekä rentouttaa koko olemustasi. Illassa soittavat Kirsi Niemelä ja Jussi Ristonmaa. Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Hinta 20 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

30.3.-1.4. Vedic Art -kurssi. Viikonlopun aikana voit tulla Vedic Art -peruskurssille tai jatkokurssille. Vedic Artissa on kyse taiteen seitsemästätoista vedisestä prinsiipistä, jotka on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman. Vedic Art sopii kaiken ikäisille; lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka haluavat vapauttaa luovuuttaan maalaamalla- taiteen harrastajille ja täydentävänä koulutuksena luovilla aloilla toimiville. Vedic Art soveltuu myös niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Opetuksessa keskitytään luovuuden käynnistämiseen, ei varsinaisiin maalaustekniikoihin.
Pe     17.00-20.00
La     10.00-17.00
Su     10.00-17.00
Kurssin ohjaaja: Marjut Liesmäki, keramiikkataiteilija, luovuusterapian asiantuntija, Vedic Art opettaja. Pyydä tarkempi esite.
Opetustuntimäärä: 30h / koko kurssi, kaksi viikonloppua
Kurssimaksu: 1-17 prins. € 330, kaksi viikonloppua

Jatkokurssit: viikonlopun aikana mahdollisuus osallistua Vedic Art jatkokurssille. Pe-su 120 e.
Tiedustele Marjutilta.

Kurssipaikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7, Jyväskylä

Ilmoittautumiset:
Marjut Liesmäki
+358407646932
marjut.liesmaki(at)gmail.com

 

Huhtikuu

7.-8.4. la-su klo 10-16 Reiki 1 kurssi. Kurssilla opitaan rentouttavan, energisoivan ja harmonisoivan hoitomuodon perusteet. Reiki on jokaisen opittavissa oleva energiahoitomuoto. Kurssin jälkeen voit auttaa itseäsi ja läheisiäsi välittämällä voimistavaa energiaa kuluttamatta omia energiavarojasi. Kertaajat kaikista oppilinjoista: tervetuloa palauttamaan mieliin reiki 1 kurssin sisältöä. Kurssi on pienryhmä, joten varaa paikkasi ajoissa. Paikka: Vaajakoski, Jyväskylä. Hinta 160 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

14.-15.4. la-su klo 10-16 Reiki 2 kurssi. Kurssilla opit miten kaukohoito tehdään ja saat käyttöösi kolme reiki symbolia. Reikivoima lisääntyy, kun käyttöön tulee lisää työkaluja. Kurssi sisältää myös hoitoharjoituksia ja symbolien käytön harjoituksia. Myös kertaajat kaikista oppilinjoista: tervetuloa palauttamaan mieliin reiki 2 kurssin sisältöä. Kertaaminen on maksutonta. Paikka: Vaajakoski, Jyväskylä. Hinta 250 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

17.4. ti klo 18-19.30 Sound Healing –ilta. Soittimina gongit, monochord, tiibetinkulhot ja intiaanihuilu. Illan aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongien ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Noin tunnin hoitava äänimaailma vapauttaa sisäistä voimaasi ja uudistaa sekä rentouttaa koko olemustasi. Illassa soittavat Kirsi Niemelä ja Jussi Ristonmaa. Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Hinta 20 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

 

Syyskuussa 2018

Reiki 3 koulutus alkaa. Tiedustele.

 

Maaliskuussa 2019

on alkamassa seuraava fengshui-konsulttikoulutus Helsingissä ja Jyväskylässä. Pyydä alustavat tiedot niin saat täsmälliset aikataulut ja sisällöt heti niiden valmistuessa.

 

 

 

Kursseja voit tiedustella myös omalle paikkakunnallesi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä.

Reiki 1 ja 2 kurssit myös yksityisopetuksena. Tiedustele.